Over Kevermobiel

Welkom op de internetsite van Kevermobiel. Wij zijn een gerenommeerde betrouwbare onderneming, die al sinds 25 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en de verhuur van kever cabrio‘s. Op basis van onze ervaring kunnen wij u een goed en deskundig advies geven.

Daarnaast beschikken wij over de grootste voorraad kever cabrio’s in Nederland.

Wij nemen dan ook graag de tijd voor U. Een kever cabrio koopt u tenslotte niet elke dag dus vinden wij het belangrijk dat we met onze ervaring en expertise u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij werken dan ook alleen volgens afspraak.

Inkoop

Wij kopen niet alleen kever cabrio’s in, maar verkopen ook in consignatie. Tevens kunt u gebruik maken van onze diensten als u elders een Kever op het oog heeft en wilt dat wij u helpen bij bemiddelen.Verder kunt u bij ons terecht voor georganiseerde kever cabrio arrangementen (tot 25 auto’s). Maar ook leveren wij kever cabrios voor evenementen, tv-(CliniClowns)en filmproductie’s.

Ook verzorgen wij u trouwvervoer (trouwauto) eventueel met meerdere bruidsauto’s (allemaal kever cabrio’s).

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om naast de beschreven diensten op deze website samen met u verdere mogelijkheden te bekijken.