Kever cabrio huren

Welkom bij onze exclusieve verhuurservice van VW Kever Cabriolets, perfect voor trouwpartijen, weekenduitjes, dagtochten, keverrally’s of bedrijfsuitjes. Bij ons bent u aan het juiste adres, of u nu zelf wilt rijden of liever een chauffeur wilt inhuren.

Onze Kever Cabriolets bevinden zich allemaal in showroomstaat en worden met de grootst mogelijke zorg onderhouden. Ze zijn volledig allrisk verzekerd voor verhuur, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw rit. We hebben maar liefst 25 prachtige Kever Cabriolets beschikbaar, in bijna alle denkbare kleuren.

Als kers op de taart bieden we ook een unieke Kever Cabriolet uit 1965 aan, in een elegante crèmewitte kleur met een blauw interieur, inclusief werkende airconditioning. Daarnaast hebben we ook nog eens 25 klassieke VW Busjes te huur, van het type T2, en nu ook 15 T1 spijlbussen.

En er is meer! We introduceren ook onze nieuwe kever limousine (verlengde kever) die te huur is, een unicum in Nederland!

Onze prijzen zijn inclusief een all-risk (verhuur)verzekeringsovereenkomst en worden berekend vanaf Hengelo (OV). Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons weten via ons contactformulier. We denken graag met u mee!

Bij Kever Mobiel maken we van elke rit een onvergetelijke ervaring.