Over Kevermobiel

Welkom op de internetsite van Kevermobiel. Wij zijn een gerenommeerde betrouwbare onderneming, die al sinds 25 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en de verhuur van kever cabrio‘s. Op basis van onze ervaring kunnen wij u een goed en deskundig advies geven.

Als Volkswagen Kever verhuur & verkoper bieden wij de grootste voorraad VW Kever cabrio’s in Nederland.

Wij nemen graag de tijd voor u, omdat het kopen van een Kever cabrio niet iets is wat u elke dag doet. Met onze ervaring en expertise helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Inkoop en Verkoop

Wij kopen niet alleen Kever cabrio’s in, maar verkopen ook in consignatie. Daarnaast bieden wij bemiddelingsdiensten aan als u elders een Kever op het oog heeft. Verder kunt u bij ons terecht voor georganiseerde Kever cabrio arrangementen (tot 25 auto’s) en voor evenementen, tv-producties (zoals CliniClowns), en filmproducties.

Trouwvervoer

Ook verzorgen wij uw trouwvervoer met onze prachtige Kever cabrio’s, eventueel met meerdere bruidsauto’s. Aan beschikbaarheid voor een trouwauto huren is dus geen gebrek.

Contact

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om naast de beschreven diensten op deze website samen met u verdere mogelijkheden te verkennen. Alles voor een onvergetelijke rit!

De beste Kever verhuur van Nederland

Op zoek naar een betrouwbare Kever Verhuur in Twente? Bij Kevermobiel bieden we een scala aan Volkswagen Kever Cabrio's & Oldtimers voor elke gelegenheid. Met meer dan 25 jaar ervaring garanderen wij niet alleen hoogwaardige voertuigen, maar ook een ongeëvenaarde service. Al onze cabrio's zijn allrisk verzekerd voor een zorgeloze rit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw rit onvergetelijk kunnen maken!