Kever Cabrio 1962 nieuw binnen

Top gerestaureerde Kever Cabriolet uit 1962 in de kleur rood, volledig en perfect gespoten.

Deze schitterende Volkswagen Kever Cabriolet uit 1962, die nu beschikbaar is, is veel meer dan alleen een auto. Het is een meesterwerk dat een volledige body-off restauratie heeft ondergaan, waarbij elk detail met uiterste zorg is behandeld.

De bodem van deze Kever is niet alleen zorgvuldig gepoedercoat voor bescherming, maar ook om te schitteren als nieuw. Het interieur is opnieuw bekleed met echt leer, waardoor het comfort en de luxe van de klassieke Kever behouden blijven. Het tapijt lijkt gloednieuw, en de wieldoppen en velgen zijn perfect aangevuld met echte white wall banden, wat zorgt voor een opvallend contrast.

Binnenin vind je een prachtige stereoset, naadloos geïntegreerd om de tijdloze uitstraling van deze Kever te behouden. Bovendien is de auto uitgerust met een alarmsysteem met afstandsbediening voor extra gemoedsrust en veiligheid.

Geen enkel detail is over het hoofd gezien tijdens de restauratie. Alle onderdelen zijn opnieuw verchroomd, het stoffen dak is in topconditie en de motor, een krachtige 1200 cc met 34 pk, staat klaar voor nieuwe avonturen.

Als kers op de taart wordt deze prachtige Kever geleverd met een uitgebreide fotoreportage van de restauratie, waardoor je een uniek inzicht krijgt in het vakmanschap en de toewijding die in deze restauratie zijn gestoken.

Dit is niet zomaar een auto; dit is een tijdloos symbool van stijl en vakmanschap, klaar om bewonderd en bereden te worden door zijn volgende gelukkige eigenaar. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze schitterende Volkswagen Kever Cabriolet uit 1962.

  • Bouwjaar1962
  • KleurRood
  • Motor1200 CC
  • Vermogen34 PK
  • Prijs€ 52.500,-
Aanvraag