Volkswagen kever cabriolet uit 1963 nieuw binnen

VW Kever uit 1963 van de 2e eigenaar. De auto is volledig gerestaureerd, inclusief nieuwe lak, interieur, dak en nieuw chroomwerk

Stap binnen in een tijdloos verhaal van vakmanschap en liefde voor klassieke auto's met deze schitterende Volkswagen Kever Cabriolet uit 1963 in de originele Volkswagen kleur Bahama Blue. Dit juweeltje werd ooit gekoesterd door zijn tweede eigenaar, die de trotse hoeder van deze schoonheid was sinds 1984. Met een hart vol passie heeft hij deze Kever tot in de kern verzorgd, waarbij geen enkel detail over het hoofd werd gezien.

De transformatie van deze Kever is ronduit spectaculair te noemen. De carrosserie werd met vakmanschap voorzien van een verse laklaag in de unieke Bahama Blue, waarbij elke ronding en lijn zorgvuldig werd geaccentueerd. Het interieur onderging een ware metamorfose met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. En het nieuwe dak? Een pronkstuk op zichzelf, zorgvuldig geplaatst om de nostalgische charme van deze cabriolet te behouden.

Maar laten we het chroomwerk niet vergeten. Elk detail, van de imposante bumpers tot de verfijnde raamdelen, straalt nu als nieuw dankzij een zorgvuldige verchroming. Het resultaat is verbluffend: een Kever die schittert als een waar kunstwerk, klaar om bewonderd te worden door liefhebbers van over de hele wereld.

Na deze indrukwekkende restauratie werd de Kever met liefde en zorg opgeborgen in de garage, wachtend op zijn volgende avontuur. En dat is waar wij in beeld komen. Met toewijding en vakmanschap hebben wij de restauratie voltooid, waarbij we nieuwe remmen, nieuwe originele white wall banden en originele nieuwe bumpers en sierlijsten hebben toegevoegd. Het resultaat? Een perfect gerestaureerde Kever Cabriolet in Bahama Blue die nu schittert in onze showroom, klaar om bewonderd en bereden te worden als een tijdloos symbool van stijl en vakmanschap. Kom langs en laat u betoveren door de ongeëvenaarde charme van deze klassieke schoonheid.

  • Bouwjaar1963
  • KleurBahama blauw
  • Motor1200 CC
  • Prijs€ 52.500,-
Aanvraag