Kever Cabrio 1959 Semafore uitvoering

Body off gerestaureerd als nieuw

Deze adembenemende VW Kever Cabriolet uit 1959, afkomstig van een gepassioneerde verzamelaar in Amerika, is een waar pronkstuk. De auto heeft een complete body-off restauratie ondergaan, waarbij elk detail met de grootste zorg is behandeld. Dit is het klassieke Europese model, met zijn kenmerkende semafoor knipperlichten naast de deuren, wat het een uniek stukje geschiedenis geeft.

Gehuld in een schitterende lak van Stratos zilver metallic, schijnt deze Kever Cabriolet als nooit tevoren. Het stoffen dak, zowel van binnen als van buiten, is gloednieuw, waardoor het zijn oorspronkelijke glans behoudt. Het interieur is volledig vernieuwd, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om een gevoel van luxe en comfort te creëren.

Bovendien zijn alle chroomaccenten, inclusief de bumpers en chroomlijsten, volledig nieuw, waardoor de klassieke uitstraling van de Kever nog verder wordt versterkt. De originele smoothie velgen zijn gestraald, opnieuw in twee kleuren gespoten en voorzien van nieuwe originele white wall banden, wat het totaalplaatje nog verder perfectioneert.

Deze auto is niet zomaar een voertuig; het is een tijdloze legende die de tand des tijds heeft doorstaan en nu klaar is om bewonderd en bereden te worden. Mis deze unieke kans niet om de eigenaar te worden van deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1959.

We hebben nog 10 Kever cabrio's van vóór 1967.

Bekijk ons ​​aanbod op www.kevermobiel.nl of bel ons op tel. 0031-6-20927119.

Ook Volkswagen kent ons: https://virtualdesignmagazine.de/three-brothers-one-passion/

  • Bouwjaar1959
  • KleurStratos Silver
  • Motor1300 CC
  • Prijs€ 54.500,-
Aanvraag