Kever Cabrio 1966 body off gerestaureerd

Body off gerestaureerd alles is nieuw

Deze prachtige VW Kever Cabriolet uit 1965 is een waar juweeltje dat zijn oorsprong vond bij de tweede eigenaar in Amerika. Met trots presenteren wij deze klassieke schoonheid, die met liefde en vakmanschap is gerestaureerd. De restauratie was een grondig proces, waarbij de carrosserie volledig van het chassis werd gehaald, en elk detail met zorg werd behandeld.

Tijdens de restauratie is elk aspect van deze Kever met precisie aangepakt. De carrosserie is weer in de oorspronkelijke kleur gespoten, inclusief de binnenkant van de wielkasten, wat een indicatie is van het vakmanschap en de toewijding die in deze restauratie is gestoken. Geen detail werd over het hoofd gezien; zelfs de chroomdetails zijn opnieuw verchroomd, en alle rubbers zijn vervangen om ervoor te zorgen dat deze Kever in topconditie verkeert.

Het stoffen dak is volledig nieuw, zowel aan de binnen- als buitenkant, en het interieur is met zorg vernieuwd. Elk element draagt bij aan de algehele pracht en perfectie van deze klassieke auto. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we de mogelijkheid om deze schoonheid op Nederlands kenteken te zetten, inclusief twee jaar APK, voor slechts €500 extra.

Deze VW Kever Cabriolet uit 1965 is niet alleen een auto; het is een stukje geschiedenis op wielen, klaar om bewonderd en gekoesterd te worden door zijn volgende eigenaar. Kom langs en ervaar zelf de tijdloze elegantie en het vakmanschap van deze unieke klassieker.

  • Bouwjaar1965
  • KleurBahama Blue
  • Motor1500 CC
  • Prijs€ 52.500,-
Aanvraag