Kever cabrio 1968 mooi gerestaureerd

Prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1968,nieuw gespoten

Deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1968 is een waardevolle vondst, met een indrukwekkende lijst van vernieuwingen die hem naar een hoger niveau tillen. Van een gloednieuwe laklaag tot een volledig nieuw interieur, en van een fris stoffen dak tot fonkelende white wall ringen - elk aspect van deze Kever straalt als nieuw.

De carrosserie is niet alleen opnieuw gespoten, maar ook voorzien van splinternieuwe bumpers, waardoor zijn oorspronkelijke charme nog meer tot uiting komt. Onder de motorkap zijn de remmen vervangen en is een nieuwe benzinetank geïnstalleerd, waardoor deze Kever niet alleen mooi, maar ook veilig en betrouwbaar is om mee te rijden.

Het interieur is eveneens in een nieuw jasje gestoken, met hoogwaardige materialen die comfort en stijl perfect combineren. En laten we het gloednieuwe stoffen dak niet vergeten, dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan het algehele ontwerp van deze klassieke schoonheid.

Deze Volkswagen Kever Cabriolet uit 1968 is niet zomaar een auto; het is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het originele ontwerp, met een moderne twist. Elk element is met zorg en aandacht vernieuwd, waardoor deze Kever niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een genot om mee te rijden.

Kom langs en ervaar zelf de ongeëvenaarde charme van deze prachtige Kever. Met zijn frisse uitstraling en indrukwekkende lijst van vernieuwingen, is hij klaar om bewonderd en gekoesterd te worden door zijn volgende gelukkige eigenaar.

  • Bouwjaar1968
  • KleurRood
  • Motor1600 CC
  • Prijs€ 22.000,-
Aanvraag