Volkswagen kever cabrio 1962 sky blue

Net binnen! Body-off gerestaureerde VW Kever cabriolet uit 1962.

"Stap binnen in de tijdloze elegantie van deze prachtige VW Kever Cabriolet uit 1962, die net onze showroom heeft betreden. Deze Kever is niet zomaar een auto; het is een meesterwerk van vakmanschap en nostalgie, dat met zorg en aandacht is gerestaureerd.

Met een indrukwekkende body-off restauratie is deze Kever teruggebracht naar zijn oorspronkelijke glorie. Elk detail is met liefde behandeld, van de verfijnde lak tot de fonkelende nieuwe white wall banden. Onder de motorkap pronkt een krachtige 1200 cc motor, klaar om u mee te nemen op avontuurlijke ritten door het landschap.

Een bijzonder extraatje is de kleine fotoreportage van de restauratie, waardoor u een uniek kijkje krijgt achter de schermen van het restauratieproces. Dit geeft niet alleen inzicht in het vakmanschap dat in deze Kever is gestoken, maar versterkt ook het verhaal achter deze tijdloze klassieker.

De prijs van deze schitterende VW Kever Cabriolet bedraagt slechts €42.500,-, een prijs die recht doet aan de kwaliteit en het vakmanschap dat in dit voertuig is geïnvesteerd. Een kans om een stukje geschiedenis te bezitten en te koesteren, en om te genieten van de tijdloze schoonheid van een van 's werelds meest geliefde auto's.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige VW Kever Cabriolet uit 1962. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging en laat u betoveren door de tijdloze charme van deze klassieke schoonheid."

  • Bouwjaar1962
  • KleurBlauw
  • Motor1200 CC
  • Prijs€ 42.500,-
Aanvraag